NL | FR | EN

Blogpost

Tweetalige woordenlijst voor het sociaal overleg – ONLINE!

Communicatie is van levensbelang. Om goed te kunnen functioneren in de maatschappij moet u zich correct kunnen uitdrukken en uw gesprekpartner(s) goed begrijpen, ongeacht de taal.

Dat is niet altijd evident, want soms bent u de taal van uw gesprekspartner niet machtig. Wanneer het aankomt op doeltreffend communiceren in verschillende talen, kunt u soms best wel wat hulp gebruiken.

Déesse kan u daarin begeleiden: wij staan garant voor een vlotte meertalige communicatie, zowel schriftelijk als mondeling. Daarvoor doet Déesse een beroep op een uitgebreid netwerk van specialisten in de meertalige communicatie: vertalers en tolken die kunnen bogen op een gedegen kennis van het besproken onderwerp. Want een goede vertaling of vertolking vraagt niet enkel een degelijke talenkennis. Neen, vertalers en tolken die niets begrijpen van wat geschreven staat of gezegd wordt, gaan geheid de mist in.

Déesse beschikt over een intern team dat bijna dagelijks in contact staat met taalprofessionals met uiteenlopende expertises. Déesse weet wie ze op welke opdracht moet zetten en is dus niet zomaar een ‘doorgeefbureau’ dat bevolkt wordt door projectmanagers die steunen op een gigantische anonieme database van vertalers en tolken.

Als een intern document verstaanbaar moet zijn voor anderstalige werknemers, als u een buitenlandse expert uitnodigt voor uw conferentie, of nog, als u maandelijks vergadert met buitenlandse partners die een andere taal spreken: Déesse helpt u verder.

Tolken en vertalers

Talen - iedereen kan ze een beetje, maar wanneer het er echt op aan komt alle nuances te vatten en zelf te kunnen verwoorden, schiet de kennis soms te kort.

Lees meer

Tolkapparatuur

Huurt u tolken in, dan hebt u vaak ook cabines of fluistersets nodig. Uiteraard kunt ook bij Déesse terecht om die uitrusting te huren.

Lees meer

Kosten en ellende besparen

Slechte ervaring achter de rug met tolken of vertalers? Op onze blog leest u hoe u nare situaties kunt vermijden.

Lees meer