NL | FR | EN

Blogpost

Bespaar tot 2 250 euro op de vertaling van uw digitale communicatie

Ons netwerk

In lijn met onze filosofie onderhouden wij niet alleen met onze klanten persoonlijk contact, maar ook met een breed netwerk van professionele vertalers en tolken. Bent u zelf vertaler of tolk, in loondienst of als freelancer? Ontdek dan hier hoe Déesse ijvert voor een aangenaam en leerzaam netwerk.

De meeste freelancers werken alleen of in kleine teams. Toch komen we dezelfde professionele uitdagingen tegen. Sébastien Devogele, oprichter van Déesse en conferentietolk, kwam samen met zijn studiegenoten en collega’s Tom Van Cleempoel en Mick De Meyer tot de vaststelling dat een levendig netwerk ons allemaal ten goede zou komen. Daarom hebben ze samen in 2013 GentVertaalt boven de doopvont gehouden. Lees hier alles over de Taaldatabank en de websearch, de Facebook-groep en de Netwerkavonden van GentVertaalt.

Maar daar blijft het niet bij. Déesse draagt levenslang leren zeer hoog in het vaandel en ijvert dan ook op andere vlakken voor een sterke, professionele sector. De Déesse Academy stelt daarom sinds eind 2016 een gevarieerd aanbod aan trainingen samen. Vakspecifieke thema’s voor vertalers en tolken komen hier aan bod, maar ook de uitdagingen van freelancers als ondernemers.

We verwelkomen u als professionele tolk of vertaler graag in het netwerk van GentVertaalt of op een Déesse Academytraining.