NL | FR | EN

Blogpost

Wat als… afstandstolken voor u de ideale oplossing was?

Freelance werken voor Déesse

Sinds de oprichting in 2008 door Sébastien Devogele, kent Déesse een constante en gestage groei. Déesse kan dit alleen waarmaken door een professioneel intern team te combineren met een netwerk van al even professionele, freelance vertalers en tolken.

Elke vertaler en tolk heeft namelijk zijn eigen talencombinatie(s) en vaak ook specifieke vakgebieden als specialisatie. Een medisch vertaler is niet zonder meer inwisselbaar met een juridisch tolk, terwijl de vertaal- en tolkopdrachten toch uit alle mogelijke hoeken komen.

Een sterk netwerk van freelance vertalers en tolken is daarom onmisbaar. Déesse vindt netwerken dan ook van wezenlijk belang. Vooral via GentVertaalt houden we contact met onze freelancers. Wil je graag in aanmerking komen als freelancer voor Déesse, stuur ons dan geen mailtje met jouw cv. Neen, laat van je horen in de Facebook-groep van GentVertaalt. Neem actief deel aan de discussies. Sébastien is een van de oprichters van GentVertaalt en zal jou zeker opmerken. Als Déesse extra freelancers nodig heeft, dan putten we toch in de GentVertaalt-vijver. En Déesse is lang niet het enige vertaalbureau dat daar haar licht opsteekt als er iets uitbesteed moet worden.