NL | FR | EN

Blogpost

Tweetalige woordenlijst voor het sociaal overleg – ONLINE!

Werken bij Déesse

Sinds de oprichting in 2008 door Sébastien Devogele, kent Déesse een constante en gestage groei. Met haar interne team van conferentietolken en vertalers streeft Déesse naar topkwaliteit voor haar klanten. Naarmate Déesse groeit, heeft het bedrijf ook meer slagkracht nodig. Déesse zet, in tegenstelling tot het gros van de vertaalbureaus, graag in op eigen medewerkers.

Dat team uitbreiden is altijd een weloverwogen beslissing. Déesse schuwt daarbij de goede ‘opportuniteiten’ niet. Komt er nieuw talent aankloppen, dan is een gesprek zeker mogelijk.

Momenteel zijn we op zoek naar een technisch vertaler (m/v/x) Frans/Engels > Nederlands.

Beantwoord jij hieraan en ben je geïnteresseerd in een baan? Lees dan verder.

De selectieprocedure bestaat uit een of meerdere persoonlijke gesprekken met Sébastien en uit een vaardigheidstest. We willen namelijk het neusje van de zalm. Zo gemakkelijk kom je er dus niet van af.

Als nieuwe collega start je met een inloopperiode op kantoor. Zo hebben jij, het bestaande team en Sébastien de gelegenheid om elkaar te leren kennen en in te schatten. Déesse heeft namelijk een bedrijfsfilosofie waarin persoonlijk contact centraal staat, zowel met collega’s – intern of freelance – als met klanten.

Na je inloopperiode werk je autonoom vanuit je thuisbasis. Dankzij het telewerk blijft het tijdverlies door verplaatsingen en files tot een minimum beperkt, en kun je jouw privéleven en werktijden soepel op elkaar afstemmen. Wat telt voor Déesse, is het resultaat: degelijk werk tijdig afleveren.

Spreekt deze benadering je aan? Voel je dan vrij om te solliciteren, we contacteren je voor een kennismakingsgesprek. Overtuig Sébastien er gerust van dat je stante pede aangeworven moet worden. Liefst telefonisch. Maak indruk met je persoonlijkheid en profiel. Een gesprek zal zeker niet ver weg zijn.