NL | FR | EN
14
sep
Geschreven in: Communicatie, Zakelijk
Gepost door: Marie Hélène de Cannière

Déesse staat niet stil

Niemand zal het ontkennen: we hebben een warme zomer achter de rug. Temperaturen die je uitnodigen om te vertragen. Bij Déesse gaf de zon ons echter volop energie om belangrijke stappen te nemen en de toekomstige groei voor te bereiden.

Backoffice

Allereerst hadden we wat ruimte om onze backoffice te stroomlijnen. Sébastien, onze zaakvoerder, sleutelde de voorbije maanden aan een nieuwe versie van onze projectmanagementtool. Na grondige tests was de zomer het ideale moment om definitief live te gaan. Een belangrijke overgang, natuurlijk, want hoe efficiënter die tool werkt, hoe efficiënter we onze klanten kunnen bedienen en hoe meer we kunnen focussen op het leveren van kwaliteit. Ook voor de freelancers op wie wij een beroep doen, biedt onze software belangrijke voordelen.
Deze projectmanagementtool groeide dankzij ieders feedback en suggesties uit tot een geïntegreerd werkinstrument. Lopende projecten monitoren, offertes en bestelbonnen verzenden, informatie van klanten en leveranciers bijwerken, boekhoudkundige follow-up en analyses: het zit allemaal verwerkt in de tool. De nieuwe tool was meteen de gelegenheid om de opmaak van onze offertes naar een professioneler niveau te tillen. Benieuwd hoe die eruitzien? Vraag ons gerust een offerte.

Ons team

Kortom, de backoffice onderging een grondige vernieuwing. Maar daar bleef het niet bij. Ook het team van Déesse veranderde.

cof

Sarah, onze interne tolk, koos ervoor om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan. Ze blijft wel deels als freelance tolk en vertaalster actief. Binnen Déesse verwelkomen we dan ook onze nieuwe conferentietolk Laura, die enthousiast de fakkel overneemt van Sarah. We wensen zowel Sarah als Laura alle succes toe.

Herfst: nog meer plannen

Die zomerse omwentelingen betekenen niet dat we geen inspiratie meer zouden hebben voor een boeiend najaar. Binnen het levenslang-lerenbeleid waar Déesse voor staat, heeft Marie Hélène de toelatingsproef afgelegd voor het Postgraduaat Conferentietolken van de UGent. Ze slaagde en zal zich de komende maanden toeleggen op zowel consecutief als simultaan tolken Nederlands < > Frans. Hiermee wordt ze op termijn ook inzetbaar als conferentietolk.
Om af te sluiten lichten we nog even een tipje van de volgende sluier: we bereiden voor het einde van het jaar een grote sprong voor. Maar hierover later meer, zodra de plannen concreet worden.

Terug naar overzicht
Marie Hélène de Cannière

Marie Hélène werkt bij Déesse als tolk, vertaalster en Business Developer. Ze heeft een Master in Vertaalkunde, een MBA in Marketing Management, een doctoraat in TEW en een postgraduaat conferentietolken.